NIEUWS


DEFECT

ADVIES

REPARATIE

SMILE

Voordeel voor alle studenten in en rondom Venlo & Panningen!

Op vertoon van de schoolpas krijgen alle studenten van onderstaande scholen automatisch korting op reparaties & accessoires.

15% korting op accessoires
10% korting op reparaties

De scholen die meedoen zijn:

Valuas College Venlo
College Den Hulster Venlo
Fontys Hogeschool Venlo
HAS Hogeschool Venlo
Het Bouwens van der Boijecollege Panningen

Als student profiteert u van leuke kortingen bij RepairGSM!

                                                                

                               

Samsung S6 Edge

De iPhone 7 is de waarschijnlijke opvolger van de iPhone 6S, die op zijn beurt na de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus werd uitgebracht. De iPhone 7 brengt net als zijn voorgangers weer een scala aan verbeteringen met zich mee. Het toestel wordt naar verwachting voorzien van een Apple A10-processor, M10-coprocessor en een snellere grafische chip. Ook zal het toestel zowel de voor- als achterkant een betere camera hebben.

Dit kun je van de nieuwe iPhone verwachten

De iPhone 7 komt waarschijnlijk net als de iPhone 6S in twee verschillende formaten: een variant met een 4,7 inch-scherm en een grotere versie met een 5,5 inch-scherm. Het scherm van de 4,7 inch-toestel heeft naar verwachting dezelfde resolutie van 1334 bij 750 pixels. De grotere iPhone 7 Plus heeft waarschijnlijk opnieuw een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Hoewel er nog weinig bekend is, verwachten we dat het nieuwe vlaggenschip van Apple lichter en dunner wordt. De iPhone 6S weegt 143 gram en de eerste geruchten suggereren eenzelfde gewicht en een dikte van 6 millimeter. Ter vergelijking: iPhone 6S en 6S Plus hebben respectievelijk een dikte van 7,1 en 7,3 millimeter. Als de iPhone 7 daadwerkelijk nog slanker wordt, dan betekent dit dat het toestel een van de dunste, zo niet de dunste smartphone op de markt zal zijn.

Joomla SEF URLs by Artio

RepairGSM V.O.F.
Kerkstraat 1A
5981 CD Panningen

RepairGSM - Sitemap.