DEFECT

ADVIES

REPARATIE

SMILE

De iPhone 7 is de waarschijnlijke opvolger van de iPhone 6S, die op zijn beurt na de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus werd uitgebracht. De iPhone 7 brengt net als zijn voorgangers weer een scala aan verbeteringen met zich mee. Het toestel wordt naar verwachting voorzien van een Apple A10-processor, M10-coprocessor en een snellere grafische chip. Ook zal het toestel zowel de voor- als achterkant een betere camera hebben.

Dit kun je van de nieuwe iPhone verwachten

De iPhone 7 komt waarschijnlijk net als de iPhone 6S in twee verschillende formaten: een variant met een 4,7 inch-scherm en een grotere versie met een 5,5 inch-scherm. Het scherm van de 4,7 inch-toestel heeft naar verwachting dezelfde resolutie van 1334 bij 750 pixels. De grotere iPhone 7 Plus heeft waarschijnlijk opnieuw een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Hoewel er nog weinig bekend is, verwachten we dat het nieuwe vlaggenschip van Apple lichter en dunner wordt. De iPhone 6S weegt 143 gram en de eerste geruchten suggereren eenzelfde gewicht en een dikte van 6 millimeter. Ter vergelijking: iPhone 6S en 6S Plus hebben respectievelijk een dikte van 7,1 en 7,3 millimeter. Als de iPhone 7 daadwerkelijk nog slanker wordt, dan betekent dit dat het toestel een van de dunste, zo niet de dunste smartphone op de markt zal zijn.

Joomla SEF URLs by Artio

Waarom RepairGSM

 3 maanden garantie
 1 uur service
 Haal en breng service
 Snel en vakkundig
 Zonder afspraak binnenlopen
 Behoud van je kostbare data
 Reparaties door specialisten

Nieuws

Alle nieuwsberichten

Studentenvoordeel

    

                               

RepairGSM V.O.F.
Kerkstraat 1A
5981 CD Panningen

RepairGSM - Sitemap.